Целофанови опаковки 7х8см. 250 броя в опаковка

Продукти
1,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Целофанови опаковки
Размер: 7х8см
Разфасовка: 250 броя в пакет
Произход: Европа
Продукта подлежи на 100% рециклиране

 

Целофановите опаковки предлагат множество предимства, които ги правят популярен избор за различни продукти. Това са един вид полимерни опаковки, които са широко разпространени в наши дни. Ето петте основни предимства на целофановите опаковки:

  1. Защита на продуктите от влага и прах: Целофанът е изключително непроницаем за вода и прах, което го прави идеален за опаковане на продукти, които изискват оптимални условия за съхранение, като хранителни стоки, фармацевтични препарати и козметични продукти.

  2. Привлекателен външен вид и блясък: Целофановите опаковки са известни със своя блясък и привлекателен външен вид. Те могат да придадат на продуктите елегантност и професионален вид, което ги прави подходящи за представяне пред клиентите. Целофанът може да бъде прозрачен или в различни цветове, което позволява персонализация и съответствие с брандовата идентичност на продуктите.

  3. Дълготрайност и запазване на свежестта на продуктите: Целофановите опаковки са изключително удобни за съхранение и пренасяне на продуктите. Те са леки, гъвкави и заемат минимално пространство. Това ги прави идеални за пакетиране на стоки, които трябва да бъдат пренасяни на големи разстояния или които се нуждаят от компактно съхранение в магазините или дома на потребителите.

  4. Удобство при съхранение и пренасяне: Целофановите опаковки са изключително удобни за съхранение и пренасяне на продуктите. Те са леки, гъвкави и заемат минимално пространство. Това ги прави идеални за пакетиране на стоки, които трябва да бъдат пренасяни на големи разстояния или които се нуждаят от компактно съхранение в магазините или дома на потребителите.

  5. Екологичност и устойчивост на целофановите опаковки: В сравнение с някои други видове опаковки, целофановите опаковки са относително екологични и устойчиви. Те се произвеждат от висококачествени материали, които могат да бъдат рециклирани. Освен това, целофанът се разгражда по-бързо от други видове пластмаси, което намалява негативното му въздействие върху околната среда.