ЗЛАТНА 55ммX450м IN Термотрансферна лента AGT94

Products
130,20 лв.
Опции
Пожалуйста, выберите:
Продукт успешно добавлен в корзину

Златни термотрансферни ленти за фолия и текстил

Специална резинова лента – Gold

Размер: 55 мм Х 450 метра

Начин на развиване – IN

Произход: Европа

Продукта подлежи на 100% рециклиране

Всички цени са с включено ДДС

За печат върху всякакви текстилни етикети от тафта и сатен; подходяща и за етикети от полиестер, полипропилен и полиетилен

Златните и Сребърните термотрансферни ленти са подходящи и за печат върху текстилни, полипропиленови, полиетиленови и полиестерни етикети – бели или прозрачни. Този печат успешно може да замени топлия печат (за малки серии). Тук няма нужда от изработка на клишета.

Златните и Сребърните текстилни термотрансферни ленти (ТТЛ) са най-подходящи за печат върху черен сатен. Отпечатъкът с тях е по-неустойчив към пране и гладене на високи температури в сравнение с останалите черни и цветни ТТЛ за текстил.Термотрансферните ленти за тафта и сатен имат специално покритие на гърба, което осигурява по-добър контакт с печатащата термоглава. Той позволява по-качествен печат, като същевременно щади главата. Печатът с резинови ТТЛ се осъществява посредством по-висока температура в сравнение със смолистите ленти. Поддържаме на склад голямо разнообразие от термотрансферни текстилни ленти с различни ширини и цветове: черен, златист, сребрист, светло син, тъмно син, зелен, червен, жълт, оранжев, розов, сив, кафяв и бял.